aahh.. gott ! :D

Och kakor :D



jag ser dig överallt

Har hört att det är ett par stycken som har fått sitt besked om gymnasie nu. Åh jag blir så spännd :D
Jag hoppas, hoppas verkligen att det blir estetiska programmet med inriktning teater ! Är så sjukt pepp på det. Annars blir det väll. Bild&form.. typ haha

Ligger nu på en ö precis utanför Sanden. Det är där min mosters och co landställe är. Jag landade nyss i gräset med halva kroppen i skuggan och andra halvan i solen. hehe. As-skönt.
Här bränner solen på men ändå så kommer det typ svala vindar från havet. Det är bra, för då kan man ligga och sola länge utan att få ryck och springer runt för att det är för varmt.

Jag har faktiskt badat i havet idag *stolt* (badkruka)... Det är rund 20-21 grader i vattnet men jag tyckte att det var kallt - så jag lade mig på en luftmadrass istället och flöt omkring ett tag höhö.



och justja, 8 juli.. då bär det av till Grönan TJOHOO! :D


men vi hörs! ;*




I've forgot how good it could be

Ja, det är fortfarande glödhett, även fast klockan är strax över elva, och det varma vädret kommer troligen fortsätta att ligga i resten av veckan. Några moln här och där kanske, men det gör ju inget eller hur?
Så imorgon åker jag till sanden, norra finnö med moster och co.
Ska bli döskönt! :D och förhoppningsvis så blir det ett dopp i det blå. Säkerligen över 20 grader i havet.. Så då ska jag simma :D
Tjahoo. Men jag tar med mig datorn höhö, så jag kan blogga. *fniss* Så jag kommer hålla er uppdaterade om det underbara vädret och den underbara miljön som jag kommer att vistas i tills på torsdag !
Och förhoppningsvis så får man beskedet om vilket gymnasie+gymnasielinje man har kommit in på :D JAAA! :D
Det är jag ju grymt pepp på och hoppas verkligen på att allt blir som jag vill haha. TEATER! ;D

Men pöss sålänge så hörs viii (H)


Here comes the suuun!

Ligger uute på altanen och försöker tvinga fram en snygg bränna. Men det verkar som att jag inte lyckas så värst bra. Alla andra i min familj är sådär pepparkaksbruna utom jag. Förut så var jag nästan alltid brunast av alla, men naerå.
Och herregu' vad varmt det är, jag tänkte ta en powerwalk förut men haha, jag höll på å dö av värmeslag. Jag gick kanske 1-2 kilometer sen så var det nog. Jag menar jag vill ju få lixom beach 09 kroppen nu, men att gå å springa omkring i denna temperatur är ju helt värdelöst. Det är sola som gäller yeah!


Såå det ska jag fortsätta med höhö tills jag tycker att jag är en halvgräddad pepparkaka !

Seeeee ya!



Make it a better place for you and for me.




Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig idag. Hur jag ska beskriva dagen, som för er kanske inte var så särskillt intressant men jag skriver ändå ifall nån av er skulle finna det så.

Jag vaknade upp av att min mor stod vid sängkanten och petade på mig vid elva tiden. Hon ville att jag skulle gå upp och göra mig iordning för vi skulle åka båt.
så jag krawlade mig upp och fixade allt, sprang ut och sen ner till hamnen i Fyrudden och sen fram till båten. Tjoho, det bar av till en ö som jag inte kommer ihåg namnet på men som var hur fin som helst. Där var vi i stort sett hela dagen.
Sen när vi kom hem så såg vi en överdrivet stor princess båt. Sen såg vi att min kusins föräldrar satt i den så jag och min kusin skuttade dit och hälsade på. Vi fick en liten sightseeing i den brutalt stora båten och sen blev vi inbjudna på middag. LYX!
Sen gick jag och kusse hem till mig för att kolla på MJ konsert från Ullevi-97 ( inspelat från 3an typ aslänge sen).
Otroligt skojj för att vi försökte dansa som honom hela tiden och failade såklart. typ göre en stel framåtböjd moonwalk barfota.. inte alls snyggt haha ! pröva, xD

Aa. det var väl det meeest intressanta idag.. hhaha.. aja. det är ju lördag.. då får man göra lite som man vill ;)




Vår båååååt :D



Puss

King of pop

Jag är fortfarande i chock från gårdagens nyheter. King of pop är borta. Pofftjoff, bara sådär.

1958-2009
Han blev 50 år. Han skulle snart ( i augusti ) fira sin 51års dag. men naerå....
Dog i hjärtstillestånd den 25 juni klockan  14.26....NEEEEEHEJ!   Se brodern tala om nyheterna HÄR, .. se också HÄR.
Shitshitshit...







Men jag hoppas att han är på ett bättre ställe nu, han levde ju så.. ja....
Och. "Michael Jackson är inte död. det är bara showen som är slut. han kommer att existera i alla fall. Han blir en skyddsängel"  :')




Rest In Peace King of pop.


MICHAEL JACKSON.... R.I.P!!!!!!

Död är svårt att handskas med. Man fattar inte alltid vad det innebär, vad följderna är eller vad man kommer att känna efter en längre framtid. Kommer man alltid minnas och komma ihåg dem lika mycket då?

För någon timme sen fick jag ett sms av en kompis. Där hon skrev:
"Världens bästa michael jackson är död.... :'("

Det blev helt blankt i huvudet på mig och det enda jag kunde säga var: VA?!
Jag läste någon halvminut senare på aftonbladet ( http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab )
och stumheten fortsatte. Jag och min kompis som då satt och såg på film pausade och såg på varandra med smått förvånade miner. Sendan började snacket. sms fram och tillbaka, förtvivlan och sorg.

Det känns knasigt och fel att en av mina största idoler. Underbaraste Michael Jackson är borta, finns inte längre bland oss.

Nejnejnej, jag vill inte. STOP, SLUTA!!  *vänder bort huvudet*.












Ingen som vet, ingen som vet

Ni får ursäkta mitt lilla ryck här. Men hallå?
Var tog alla kommentatörer vägen då? Läser ni inte längre? : /
jaja.. Äsch. jag får väl blogga för mig själv då och låtsas som att nån läser. Puuuuh.

Pöss

Couse you make me smile

Jag får värmeslag. Solsting -  yeah you name it!
Så jävla(finns inget bättre uttryck just nu) VARMT! Så soligt och mysigt. Underbara sommarfeelings. Sommarlovsfeelings. Jag vet ju knappt vilken dag det är :D
I förmiddags kom Viktoria till mig och vi gick till en park och smockade i oss jordgubbar och hallon, pratade, läste i en tidning och bara stekte i solen. Aaah.
Sen blev det att traska upp till stan. där blev det att vandra runt och kolla läget på alla rea grejjer. höhö.
Senare hemma hade jag mamma och pappa beslutsångest om vad vi skulle äta så vi gjorde helt underbara sallader. En räksallad (till mamma och pappa) och en kycklingsallad (till mig). Supergott! :D


Aa. Bästa Viktoria. Förlåt för att jag snodde bilden. Jag hade ingen egen hehe. ;)


Puss!


Where you can always find me

Bilder från tisdagens promenix i stan med Saaara ! :D










Jag kan ju lova att det var mysigtvärre ! :')

Puss på er!

Ett hjärtligt vardasdagsgrattis till oss - till oss!

Spårvagnen var helt tom när jag skulle åka hem. Lite creepy. Speciellt spårvagnschaffören som satt occh glodde på en i sin spegel. Wääh.
Jag var på väg hem från Viktoria. Vi hade kollat på Alice i Underlandet, som måste ha varit gjord av några riktigt - riktigt pårökta typer. Vem kommer på såna saker egentligen. Helt sjukt!

Aa. Vädret är så brutalt skönt. Speciellt såhär på kvällskvisten. Sådär lagom svalt med lagom lugna vindar pch en underbart blårosa himmel. Jag har mitt fönster lite öppet, och man hör fåglar utanför - även på kvällen. Det är så mysigt.
:')

Imorgon blir det Picknic med Viktoria Hääärligt!

Ha det så underbart nu!
Puss


I would only be in your way



Sov länge idag. Typ sovit bort halva dagen. Vaknade vid två ungefär och gick några överdrivet sega varv i lägenheten som då var tom på folk. Mor och far har inte semester än så de jobbar och min lillasyster vet jag inte riktigt vad hon gör hehe. Hon hänger väl med sina vänner.
Kollade på en rätt bra film igår, Serenity. Värd att se, kanske inte när man är sådär överdrivet trött.
Vädret är i alla fall som man vill att det ska vara, fint. Termometern visar att i skuggan så är det tjugotre grader varmt. YES!
Så det blir väl att sola och steka resten av veckan.
Lovade mamma att kolla till maten så jag ska väl göra det nu.

Ha det så bra!
Puss

Does anybody know what we are living for?

Jag är helt slut.
Att vara på min kompis land och fira midsommar för andra gången var rent ut sagt underbart.. Förrutom att jag frös. Men jag hittade en värmekälla sen. Hehe.

Här kommer lite bilder från firandet på både mitt landställe och min kompis:






Haha. aa mer bilder kommer nog snart ;)


Puss!


Welcome the passion of the groove

Helt utmattad och slut har jag släpat mig hem från min farbrors lya.. tre hus bort. Ah. Vi har ju som vanlig sjungit överdrivet mycket karaoke. Brutalbrölat oss igenom låtarna och dansat.
Glad Midsommar på er alla förresten!
Vi kan ju snacka om att fira midsommar här är ju verkligen att fira. Man vaknar upp,  några går ut och gör iordning kransarna, andra fixar midsommarstången. Sen är det lunch med sill och potatis och köttbullar och allt sånt tjoff. Efter det reser man upp midsommarstången OCH TIPSPROMENAD (som jag för övrig kom 4a på, 11 av 12 rätt *stolt*) Och dans till tusen,.Små grodorna och allt sånt studs och raketen blabla. PARTY!!!! Tårta och glass och middag med grillat och sen festfestfest!
Aa.. eller fira och fira.. det är väl som de flesta midsommarfiranden.. Men den här firades med min crazykaraokeloversläkt och släktens polare... Eh, aa. Man kan ju undra haha. :D

Imorgon så ska jag upp tidigt för att jag ska ta bussen från Valdemarsvik kl 09.30 in till Norrköping.
Jag ska följa med en kompis ut till en annan kompis landställe. Meeer midsommarfirande där. YAAAAAAY!! :D
Så nu måste jag få min beautysleep.

Ha det så bra, och bilder från midsommarafton kommer senare kanske.

Puss

They're here to stay

Trots det deprimerande vädret så har jag faktiskt varit på väldigt bra humör idag !
Imorse så var jag, min lillasyster och min far och förnyade våra pass. Var lite segt kanske, men det gick fort så vi var ju snart där ifrån.
Min far ringde mig efter en stund och frågade om jag ville gå och äta lunch med honom och min farfar.. Självklart ville jag det! :D
Vi åkte till café Mingla inne i stan. Jag tog en riktigt mumsig lasagne och en stooor cola. mmm Gott hihi ! (:
Vi köpte godis och åkte hem för att hämta alla grejer, vi skulle till landet. Jag skulle åka med min farbor trallallaaaa.
Sen resten av dagen har bara varit superskön. Tillslut blev det en fin blå himmel och en fin solnedgång.
Jag och mamma gick ut för att plocka lite blommor till våra kransar som vi ska ha imorgon ! Det kommer bli så fint :')

Ha det så bra!

Puss



I'll say it anyway

Jag älskar att kolla på So you think you can dance. Det är så kul när det kommer en så speciell och underbart perfekt dansare som bara dansar skiten ur alla andra tävlande. höhö.
Just det. Imorgon måste jag upp tidigt igen. Ska förnya mitt pass. Skojj det låter va?
Är inte speciellt pepp på det, Men jag måste väl i guess.

Men godnatt på er!

puss

All my favourite coloures

Jag kan ju bara säga att jag är In Love with "Marabou Sommar Limited Edition". Så himla god. :')
Nammnamm, smacksmack..mmmh :D
Var också tvungen att köpa Marabou daim , Åh så gott!


Kärlek på det.
And vi höres !

Puss


feel the fear

Det känns inte okej att en tandläkare ska få ha typ smycken på sig när de jobbar med sina patienter. Hur kul är det att få en klocka i nyllet som trycker? Inte mycket...
Gick upp tidigt för att gå till tandläkaren. Usch.
De skulle tydligen slipa extemt mellan mina tänder för att allt skulle få plats, sen så sa det hela tiden: "Du har så fina breeeeeda tänder!!"
Ja men hallå?! Slipa inte bort dem då ? xD
Sen så sa det att jag kommer få ont när jag äter/dricker något varmt eller kallt. Vad ska jag äta då? Ljummen mat eller? Haha.
Det stör mig något enormt att ha tandställning... Och just det. Min nästa tid är den 24 September...... Hundra år kvar ju. Mina tänder kommer ju ha hunnit gå tillbaka till ursprunget innan dess. Jag vill bli av med min tandställning så fort som möjligt även om jag räknar med kanske två år till.
BLÄ.

Aja..

Vi hörs !




All my trouble seemed so far away

Jag tror faktiskt på mig själv, på vad jag känner och vad jag vill senare in my life. Jag tror på att kärleken kan vara ens bästa vän. Jag känner mig lite allmänt glad idag, dock inte utvilad med det är en annan historia hehe.
Just det... Kärlek är det bästa som finns! :D

Åh så får ni en mycket mysigt suddig bild på mig när jag står i hissen på väg upp till the lägenhet ..




Lala, Puss på er!




Don't look back now


Trött och seg så krawlade jag mig upp vid tio idag. Jag har inte hunnit sova mycket alls.. Men jag har väl bara mig själv att skylla på eller hur?
Kollade klart på x-men 2 igår och stängde av datorn vi tre. höhö.
Hade bestämt att möta upp en kompis vid tolv. Vi gick och åt glass :D MUMS!


Vi ses! PUSS


The time has come...

Tänk dig att kunna gå igenom väggar, kanske stänga av någon annans krafter eller kunna bli någon annan helt plötsligt och också kunna klättra på väggar, självläka eller lasra någon med ögonen?
Waaooooow !! Säger jag med stora ögon som visar stor förundran och lite avundsjuka till dessa karaktärer som fötts med dessa coola krafter.
Kollade nyss klart på första x-men filmen. Åh vad jag älskar de filmerna! Vill också vara en x-men hihi. Har sett de filmerna för många gånger nu hehe.

Kanske ska se x-men 2 nu.

Aa, god natt i alla fall så ses vi!

Puss


what am i worth now?

Ja, nu har jag kollat film med syrran. Hon valde "Wildchild".. Ja, min syster är tio snart elva år. höhö.
Hon tyckte filmen var bra och det är väl det som räknas, right?

Vad ska man hitta på den här veckan då? Man har ju lov och allt men inget planerat.. ??


Men ha det så bra! Vi ses.



Somebody take the pain away

Ja nu har man dragit på sig mjukisbrallorna och hoodtröjan. För nu är det dags för film!
Lovade min lillasyster att se på film med henne ikväll och jag håller ju såklart vad jag lovar !
Vad för film det blir har jag ingen aning om, det är hon som väljer.
Det får ni antagligen reda på sen höhö..
Men puss på er sålänge!





Look in my eyes

Här är kläderna jag köpte igår !



Tröja : Second hand



Klänning : H&M



Klänning : H&M



Skor : Skopunkten



Såja, många bilder höhö. Stoooora bilder också haha!
Men så är det!

Ha det så bra



Jag ville bara vara med dig

Känns konstigt med sommarlov nu. Det känns bara som en vanlig helg liksom.
Värdet ger mig inga direkta sommarfeelings heller.
Men dagens runda på stan gjorde mig ändå sjukt glad haha.
Jag gick med min underbara vän Sara och gluttade på alla rea kläder. Jag älskar rea.
Så det fick bli: ett par vita skor, en vit klänning, en lila klänning och en typ vit tunn tunika.
Bilder kommer snart! :D


Puss på er sålänge! <3






Is this a dream or is it real

Ska saknaden bli ändlös eller kommer jag leva vidare och glömma? Eller kommer jag bara längta?
Jag vet att jag tjatar om det men jag vet inte riktigt hur jag ska förklara allt jag vill förklara. Min tid på Enebyskola är imorgon officiellt slut.
Idag var den sista kf-dagen ever med 9D.. Sorgligt.
Jag kommer att kunna se tillbaka på tiden tillsammans med 9D positivt. Vi har så många roliga minnen tillsammans och det känns knäppt att vi nog aldrig mer kommer att vara den fullständiga klassen : 9D igen.
Men man får ta det. Sommarlovet är så grymt efterlängtat och jag bara vill kasta mig ut och vråla som alla studenter att jag är fri, fast från grundskolan. Haha :P

Dagen spenderades med klassen i Abborreberg/Lindö. Där vi hade hyrt nån lokal och beställt en massa pizza. Även läsk, godis, akor och sånt fanns med i bilden. Skojjigt som vanligt! Hihi


Ha det så bra ! <3





Felt the joy and the fear

Jag är så sjukt gald och ledsen på samma gång. På fredag har vi avslutning och det är som sagt "goodbye nian - hello gymnasiet".
Jag kommer framförallt sakna alla de helt fantastiska stunder som vi har fått ha tillsammans i 9D, även de mindre underbara. För vi har under dessa tre år tilsammans blivit så tighta och lärt känna varandra så brutalt bra. Och man hade fäst sig och vant sig vid dess sällskap typ.
Så avslutningen kommer antagligen sluta i gråt, om jag känner mig själv rätt, och mascaran kommer rinna ner för kinderna. Men det är så värt det. Varje tårdroppe är värd vår klass. Och jag kommer sakna den så mycket så att det gör ont i magen.

Men det är sånt man behöver gå igenom. Saknad ger längtan liksom.

Så puss på alla tre år vi i klass 9D har haft tillsammans! <3


"Kärlek är det bästa som finns"

Hemma igen efter en sjukt trevlig avslutningsmiddag på skolan. Mot mina förväntningar så fick vi kyckling och potatis med tsatsiki och sallad till huvudrätt. Sedan en glassbåt till efterrätt.
Lärarna hade dessutom fixat lite kul grejer - sånger, dikter, texter och aa osv. till sina elever.
Lärarna från arbetslaget D hade knåpat ihop en liten berättelse. "En helt vanlig lektion med 9D".
Haha. Där hade de vävt in härliga kommentarer om alla elever - "Viktoria ställer sig upp och rycker och drar i håret av frustration. Men då kommer Nellie med en skön röst och säger: Käääääärlek. Är det bästa som finns!!!"
HAHAHA. Internt jag vet. Men jag var tvungen att ha med det bara för att  jag tycket om det så mycket :D
And theeeeeeen?

Imorgon fortsätter kabaréuppträdanden heeela dagen.. Hahanaerå. tre föreställningar ska vi ha. Vi hade en idag, som jag tror gick bra, efter all den bra kritik man fick efteråt.
Snacka om att jag var nervös i början. Ridån går upp och jag och tre till börjar spela låten Carina - Lars Kristerz . Senare sen efter några scener så hade jag samlat mig. Men den nervositeten som var i början, var jag inte riktigt beredd på.
Sånt man får ta!
Och hörröni - Kärlek är det bästa som finns!


Peace out!


My smile still stays on

Fart och fläkt, Kabarén är i stor panik. Hur ska detta gå?
Imorgon är den första föreställningen - och vi får hoppas att vi lyckas hålla tempot.

Snart kommer några kompisar hit och så ska vi göra oss iordning för kvällens aktivitetr - som är att äta på den härliga restaurangen Athena med klassen + lärare. Ska bli jätteroligt !

Just nu sitter jag här och sjunger för full hals - måste ju värma upp för imorgonoch på onsdag och fredag. Men måste ändå ta det lugnt så jag inte förstör rösten.

tjallalaaa och nu har jag mina friends här! vi fixar frisyrerna för fullt !

Ha det så bra!




himlens alla små stjärnor

Söndag. Bara fem dagar kvar tills skolavslutningen.
Mina föräldrar tycker att jag ska samla kraft till att diska.. haha.


Snart är sommarlovet här. Dunderskönt!
Men - Hur ska jag fördriva tiden, för att både få ha kul och för att få något bvettigt gjort?
Jag har inte fått något sommarjobb. Så nu måste jag börja planera min sommar så det blir någon struktur på det hela.

tjohopp!



Your heart is next to mine

Idag är det Sveriges nationaldag, och det firade jag här nere i Fyrudden. På förmiddagen så åkte vi båt till Gryts varv och gick omkring där, tog en glass och njöt.
Resten av dagen fortsatte lika fint och jag känner nu att dagen har tagit en del, jag är rätt trött redan.

Dagens bästa.
Ja, låt bilden tala för sig själv:





Puss<3





hello goodbye

Hoohoo!
Falshar runt i Fyrudden, som nästa alla andra helger. Landet är bra mys asså ! :D
Det bästa är att det är fredag - sista fredagen då jag fortfarande går i nian "for real" typ. Nästa fredag så tar ju denna 10 år långa resa slut. Goodbye grundskola! Gymnasie here i come liksom! WOOHOO
Lite sorgligt kanske, men så otroligt skönt!
Som jag har längtat!!











Bild från min avslutning i trean. Jag går fram och får ett stipendium. Snacka om att jag var stolt då.


Puss <3








Put your helmet on

Wohoo!
Här länkar jag två videos på hur man gör "rosett-frisyren".
Jag kan inte göra det i mitt eget hår *snyft* för det är för kort - men någon annan kanske vill.

Tyvärr så är videorna på japanska.. men man behöver inte förstå vad de säger för att förstå hur man gör.


Med hela håret:




Med bara lite av håret:







 

Aaa.. så varsågoda xD


I'm singin in the rain

Haha. Jag kollade just ut genom förstret, tänkte kolla om det regnade. Men nej. Det haglade! haha.
Det hade jag inte förväntat mig.
Trodde det skulle bli lite sommar nu? Eller?



We can not go on pretending day by day

Se. Nu är jag med på Blogglista.se. Kan ju alltid se hur många som har lust att läsa den nu då. kanske kan öka min läsarstatistik lite, höhö.

Aja. De vill ju att jag ska länka - so why not?


Ah.
Idag hade vi friluftsdag. Skulle åka till en sjö (Ågelsjön) ute vid typ Åby. Men woho - i detta underbara väder! Not
Sen efter en timme så drog vi hem, så nu ska jag göra iordning mig och så ska jag gå upp till stan och kanske shoppa lite :D

Vi höres!




But she breaks just like a little girl





Jag säger bara Mmmh :D I like it! <3


Dagens låtar:
USA for Africa - We are the world
Bob Dylan - Just like a Woman
Bob Dylan - Mr tambourine Man
Queen - Bicycle Race


Pusssss :D




New Moon Trailer !!




Jag bara måste !

GRRR säger jag bara!  hihi <3


Jag ville bara vara med dig

Okej. Dagens låt på hjärnan då hihi:



BIIIPBIIP!


Nästa låt på hjärnan:








The Age Of The Understatement

Åh vad jag gillar det här (:


 



aahw. Älskar hur de pratar hihi



your taste still lingers on my lips

Så himla varmt ! Jag tror att jag avlider eller nåt. Helt hysteriskt !
Men det är såna här dagar som man får belöna sig med en underbart god glass. eller hur?




mmmmh :D







Haha, ser ni? Jag har ett sånt där litet rött band (:
Det röda bandet bärs för att visa sitt stöd för dem som lever med hiv eller är sjuka i aids.
Stolt hihi :D



Vi ses!


RSS 2.0