Att börja med en inledning är bra, för då vet folk i alla fall att man har börjat.

Var i stockholm i helgen. Åkte i lördags. Time to renovera pappas lägenhet.. Tjohoo.. Kände inte att jag gjorde så mycket nytta där, kände mig snarare mer i vägen haha.
men det kommer bli mycket jobb där. Nya tapeter överallt, nytt golv överallt... aa måla lite osv. och så är det såklart grejjer överallt.


aa. precis.

Så jag fixade så att jag kunde träffa daddys bästa kompis familj där o gå med dem på stan istället. Mohahhaaaa. Tyckte att det passade mig mycket bättre ;)
Senare på kvällen sen åkte vi till grönan. Sommarkrysset osv. men de orkade inte ja kolla på jag skulle ju åka bergochdalbana o allt sånt istället.
tjoffjoff.
Sen hemma i norrköping igen -  så skulle jag göra en snabbiskoll uppe i lägenheten innan vi åkte ut till landet igen, typ vattna och sånt.. så såg jag ut på vår "inteståpåbalkong" vid "tornet" att en björk växte där hahah.. Ofta det växer björkar på balkonger... hmm - känns väldigt udda måste jag säga...


HAHA


Ja. Intressant allt kan vara ibland alltsååå :)

Ojustja. Jag blevsjukt irriterad förut. på ingen mindre än Madonna.. Nu har hon gått och fått kroppshysteri och sånt tjaffs. Trodde på nåt sätt att hon kunde hålla sig till sin - jaja okej övervältränade kropp, men som ändå på nåt sätt var rätt sund. Men nu har hon gått från det, passerat gränsen, och nu ser hon ju helt sjukt .. skum ut . Urk och fy skäms på madonna!
   wäääääh!



Aja, livet går vidare

pöss



En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli.

Åh, det är så härligt när solen tittar fram bakom alla moln och steker en närman ligger på altanen och läser. Musiken spelas högt i bakgrunden och man känner en doft av havet :')
Det är fan undebart att vara på landet på sommaren .
Underbart är det också när man bara helt handlöst faller ner i soffan och ser på en bra film och bara myser tills man blir supertrött och somnar bara sådär... hihi


Aa.. :)

Puss


Nu var man här igen.

Är på landet, ska vara här ett bra tag till.. - så det blir inte så mycket bloggande här tyvärr, men det får ni stå ut  med :P
Här har jag i alla fall, med min kusin, lärt mig thriller dansen... Snacka om utmattande dans asså haha!
krävs ju rätt bra kondition om man säger så :P
Nästa grej blir väl ... Billie jean dansen kanske höhö... eller Ghost? :P



Tv-shop är kul att titta på xD



Jag återkommer ;)
PUSS

Johanna tycker att hon är bäst

Är på stan, johanna klagar på att jag är dålig på att uppdatera i min blogg... Taskigt eller hur? Men, nu ska äta glass! Puss

Straight to the taste

Wiiie! Jag är stolt över mitt sjukt billiga Second hand fynd idag. - Hela människan hade 10 kr på typ alla klädesplagg. Kreativiteten satte fart och den första instinkten sade mig "finn något du kan göra om". Jag och Jonna gick runt runt om och om igen blan kläderna. Och VIPS! så fanns den där. En oversizad kjol. JA! "Den kan jag ju ha som klänning" Och javisst!
BARA 10 kr för det!? Jag jublar inombords.HAHA


Okej, man ser inte hela klänningen. Den räcker ner till knäna och jag satte dit ett lite random bälte (som jag också köpte för 10 kr där) För att den skulle sitta kvar.
Japp. Sjukt nöjd! :D
Får se om jag på nåt sätt kanske får turen och fyndar något second hand imorgon.. Men på det mindre prispålitliga Myrorna.

Haha.

Puss

Centralt, ja! Haha.

Ibland är det faktiskt inte så glamoröst att bo mitt inne i stan, i en jättefin, stor lägenhet - när nattklubbarna näst intill  (Palace, Bishop, osv.) har überparty... Alla dessa gräsligt dåliga remixlåtana...vem tycker att de är bra???
Det bara dånar och vrålas överallt och aspackade människor vinglar fram och tillbaka på gatorna. Jag kanske inte ska klaga.
Men det är sånt man får leva med när man bor inne i det centrala stan... Whohoo.. :P
Och nu när det är rätt varmt ute så behövs det att man kanske har fönstret öppet. Och det underlättar ingenting. Haha.

Jaja. Gnällgnäll. Men det är fan riktigt flott att bo inne i stan! nära till det mesta liksom. Men man går dock alldeles för mycket på stan haha. Man blir pank fort som tusan xD
men det är ju bara mitt eget fel ;)




Längtar tills jag ska till Öland! :D

Puss




Hahaha!

Var på kollade på Baksmällan på bio förut. Hahaha :') Värd å se !





Annars har jag varit på stan med Viktoria sen klockan halv ett, haha. Vi var o fikade på tre olika ställen. HIGH-FIIIVE!
Pratade om. aa.. jag vet i tusan. Men kul var det iaf ahhaha :)


Ha det bäst!

Viiiiiiiiiii drar till Malmö

Hemma från Malmö (försöker med brutal skånsk brytning).
Riktigt great var det att träffa storasyster och hennes pojkvän och få se stan o allt !
Dock fem timmars bilfärd dit. suck.
Men det blev två kvällar med överdrivet god mat! Fredag : Kinamat på någon restaurang som jag inte kommer ihåg namnet på och lördag: Indiskt på Indian Curry Hut! BILLIGTBILLIGT och mat i överflöd.
haha och lördagen bestod av att mucka med en telefonsnubbe för att jag, mor och min lillasyster skulle ha nya mobiltelefoner. (fråga mig inte xD)
Åh och helgens shopping resultat blev :


å jag köpte en mascara också men det är inte så nödvändigt att lägga upp bild på hahahaha xD

TJOOHEEEEJ! :')

puss



Mobilblogg

Det fick bli mobilblogg idag. Internet och dator ville inte samarbeta höhö:p Var på gröna lund igår med vännerna, var riktigt kul! Vädret var underbart ända tills det :D Så nu är jag rätt trött Haha ;) Nu blir det att börja packa, ska till syrran i malmö imorgon till på söndag:D Japp, det ska bli jätte kul! Pusspuss! Nellie

no one is going to save you

Ser på Tv4 just nu. Nu visas en av Michael Jacksons konserter: Dangerous. Under reklamen klickade jag mig in på aftonbladets hemsida och såg när Michael elvaåriga dotter Paris skulle hålla ett tal på scenen under den stora cermonin som hölls tidigare idag. Jag kunde inte inte låta bli att bli lite blöt i ögat. Det är så stort.
elvatusen biljetter såldes till cermonin, det var över en miljon som köade för biljetterna... Det är svårt att förstå hur stor och berömd en människa kan bli.


Slå på 4an nu, nu sjunger han thriller!

PUSS

Omaka strumpor

Hihi (A)


Jag gillar att ha omaka strumpor eller färgglada. Det är fräänt !





Just like in the movies

Kom hem från söta Viktoria nyss. Vi pratade om livets viktigaste grejer och kollade på knäppa videos på youtube. Uuh, vi är så coola (H) Och jag ska göra en film om henne nån gång, jag tycker att hennes liv just nu är som en amerikansk film ! haha.. Eller jag kanske ska skriva en bok om "henne"!

Det ska jag börja med nu, på en gång! :P

hahah pöss.



sova, vad är det? xD

Suck.
Sommarlov innebär ju att man vänder på dygnen. höhö. Vilket jag har gjort.. för länge sen.. Jag som hade tänkt mig att för en gång skull inte göra det.. Hahaaa!
i alla fall. Min lillasyster har troligen också vänt på dygnen för hon kommer in till mitt rum och tjatar om att hon inte kan sova.

Men.. SOVGOTT! :*



ps. jag är bäst på "hängagubben"... :P

mmmmh (:

Gosh, vad jag gillar att prata i telefon! :D

We'll paint the town

Sjukt ont i ryggen och jag är helt utmattad. Har åtagit mig uppgiften att verkligen på ett maniskt sätt sortera upp alla cd skivor i bokstavsordning i en sån där cd/dvd väska. Hade fixat en innan, en liten med ca femtio fack.. aa. det fick ju inte plats så mycket i den -  mor köpte en ny med hundratjugoåtta fack i. MEN ändå får inte alla cd plats . Suck. Så det blir väll å köpa EN till!
Jag plockade isär skivfodralen först och tog ut fram och baksidan på dem och satte i den i väskgrejen och sedan skivan bakom. Tillslut fick jag ont i händerna, men jag gav inte upp förr ens jag blev klar och nu ligger det brutalt många fodral överallt på vardagsrumsgolvet. Hah.


Ojuste, var och åt mat med my family på restaurang förut (: Vi gick till... vad heter det nu igen.. Poseidon på St. Persgatan .
 fint.... xD



Haha, aja. men vi hööörs :D


Vi har bara varandra

Och så var det lördag igen. As usual så är jag på landet, men det är faktiskt grymt härligt här ibland.
Sov rätt så dåligt natten mellan igår och idag. Kunde inte somna förr ens ca kvart över tre kanske. sen vaknade jag sex timmar senare, döont i ryggen och i nacken, trött och grinig. Men det återställde sig sen, tur det :P
hihi.



Bjuder på videon som Jag, Moa, Johanna och Lovisa gjorde i skolan. Hehe
Häär kommer varsågoda:



 



Vi ses!

i'll pick you up in my car

Värmen suger verkligen krafterna ur en. man dricker litervis med vatten, ändå känner man sig grymt uttorkad.
Känns lite som att vara utomlands.
Är inte ett dugg avis på min moster och hennes familj som är i Turkiet nu. haha (:
Har det ju minst lika bra här! :D

Fick hem nya ellos katalogen för höst/viner kollektionen i veckan. Så den ska jag bläddra igenom nu :D
Pöss
 


Tack för den! :D

Jag är sjukt glad nu. Har fått mitt intagningsbesked . Och det blev ju JA!! :
Du är slutligt intagen till: estetiska programmet Teater på DeGeer.
 YES!

Underbart!



Knasigt?

Knasigt är det. Ena stunden är man så extremt trött så att man typ faller ihop vilken sekund som helst. Eller sen kort tid efter det så är man pigg och beter sig allmänt hyperaktivt. Jobbigt i moments som denna då man ändå sitter själv vid en dator och alla andra typ sover... höhö.
Knasigt eller hur?



Nej, nu ska jag tvinga mig själv att sova.. eller lösa några muppiga sudokun hehe.


everybody's looking for something

Veckans 'tvång' är nu.. att helt onödigt översätta en massor av svenska ord till svengelska och typ.. direktöversättning på olika meningar. Tillexempel: Vill ni har påtår?= Do you want on toes? Min tunga slant = My heavy coin.. hahahah . Det är skitkul och helt fail. Men vad gör man inte när man ändå bara ligger och solar hela dagarna? :P

Jag har faktiskt brutalbadat idag. haft luftmadrasskrig och vattenballongkrig.. simmat fram och tillbaka hej och hå.
och .. Solat såklaaart ;)¨
Vet inte om vädret kommer att hålla sig finfint ikväll. Igår natt så regnade det.. tror jag.
Och nu börjar molnen komma in över ön och skymmer solen. Typiskt. Men aja.. Imorgon skulle det väl vara fint? hoppas jag :D

NU SKA JAG ÄÄTA! haha

Pöss så ses vi  ;)


RSS 2.0