Fan för lågt i tak

Hatar när det är lågt i tak, man slår i pannan, skallen, axlarna osv. Och det gör det inget bättre när man är strax över 177 cm lång. Detta kommer sluta med 10000 bulor. Det som skrämmer mig mest är att det är hos min pojkvän det är så lågt i tak. I alla fall i hans rum. Men jag tänker leva med det, det är trots allt ganska mysigt !

Simma lugnt bröder !

Nellie

Fan för migrän.

Migrän. suger.
Det gör ont och man hatar ljus. Ljus är djävulen.
Man får ont i magen och det känns som att hjärtat bultar i magen.
Man mår illa och allt är blä. Det finns nada man kan göra åt saken förrutom att sova. MEN TÄNK OM MAN INTE KAN SOVA ?! då suger det fett mycket. sug.sug.sug.
Täbk på hur många förhållanden som har spruckit på grund av migrän! Man orkar ju ingenting.
Och man mår feting illa. hur man än väder och vrider på sig så funkar det inte, det går inte över.
Migrän kan ta sig i röven!

Hejdå

puss

Fan för mens.

MENS ÄR SÄMST! seriously it sucks balls. Man blir mega sugen på godis hela tiden (för er killar som inte visste det) och så får man ont i benen, men en del får bara ont i ena benet - och magen blir svullen. Det tycker inte jag om alls!! Men som tur är har man inte mens för alltid, hur skulle världen se ut då tror ni?
Det skulle inte funka, och har ni någonsin funderat på hur många förhållanden som har sabbats pga PMS, eller tillochmed äktenskap? Det måste vara hur många som helst, när man är så lättirriterad på allting kan ju vad som helst hända, stackars killar... Men det är nog mer synd om oss, det är ju vi som mår illa av det! Nae, mens är inget att ha, slipper det gärna faktiskt . Inte nog med det, fytusan vad irriterande det är när tampongerna eller bindorna tar slut och man är i desperat nöd!? Helt förfärligt, man avlider ju nästan.Eller alla dessa med vridna kanaler eller inte, med silkesgrejer och inget sånt, alla dessa långa och korta bindor. EN HEL VETENSKAP! Eller tänk när man hela tiden går och tänker på att det kommer att rinna över! Hur fan skulle det se ut? Inte ett dugg bra... Alla dessa jävla toabesök och all tid och pengar man lägger ner på att vara kvinna är ju helt förfärligt. Dock så är det ju värt det i slutändan om man har bestämt sig för att man faktiskt vill ha barn i framtiden. Men som ung tonåring så vill jag inte ha mens och inte barn för den delen heller just nu.  Ömma bröst är också jobbigt, en liten putt på dem och man får lust att grina.

Ett bra botemedel är kramar. Jag älskar kramar!

PUSSSSSOCHKRAM

This animal that's locked up inside

Jag vill ha helg. jag vill vara med mina vänner. Jag vill ha kul nu, är inte på så jättebra humör idag, därför jag längtar till helgen - Vilket att jag kommer vara på bättre humör!
Jag var på Kentkonsert igår med Elin och Sally. Vi köade i typ 1 timma och 20 minuter högst, men ändå så var vi nästan längst fram vid scenen! Det var sjukt nice. Jag fångade ett plektrum som Jocke Berg kastade ut -  tack för det jockepocke !
Nae nu ska jag glo på mitt hår i spegeln en stund och undra varför hårvirvlar är nödvändiga.
Puss och kram.


Nellie


pepparkaka

jag är hemma från Thailand nu. brun som en pepperkaka. Jag gillar inte snö och inte långa flygresor. Marcus har gjort en quis om vår klass. Snacka om vilken bild han har av mig. emokär. jaja. Jag har inte bloggat även om jag har haft tillgång till dator. jag är lat jag vet.
Pusss och kram

RSS 2.0